INFO

EDITIE 3

Na het succes van de vorige 2 edities (met bijna 2000 deelnemers) zullen we voorlopig nog een laatste vervolg breien aan de huidige formule in de Ieperse binnenstad. Ons doel is om de deelnemers opnieuw op een nieuw parcours met nieuwe locaties de binnenstad te laten ontdekken. Dit natuurlijk gekruid met allerlei animatie onderweg! Ons motto is niet voor niets: LOOP, ONTDEK en GENIET.

TIJDSSCHEMA
  • START BELFIUS IEPER TRAIL 9.00u
  • START KIDSTRAIL (1km) 11.15u

ONTHAAL & PARCOURS
Het actiecentrum van onze organisatie is het College in Ieper. Van daaruit sturen we je de Ieperse binnenstad in. Een nieuwigheid dit jaar is dat de deelnemers tijdens het parcours kunnen kiezen of ze de grote (10km) of kleine lus (6km) zullen afwerken. Er zal in het parcours een afslag toegevoegd worden, daar bepaal je zelf welke lus je wil afwerken.

LOCATIES
Er liggen op dit moment alle vele nieuwe locaties vast en het parcours ligt nu te rijpen (17 mei). Gaandeweg zullen we locaties loslaten via facebook en onze website. Het grote deel van het parcours zal pas in een latere fase bekend gemaakt worden. We kunnen wel al meedelen dat er enkele nieuwe toppers inzitten.

GEEN TIJDSREGISTRATIE
Voor deze editie zullen we geen tijdregistratie aanbieden. Na de 2 vorige edities hebben we geëvalueerd dat dit botste met onze slogan LOOP, ONTDEK en GENIET. Het beleven en genieten van de talloze animatie + lopen met vrienden doorheen unieke locaties staat centraal. Iedereen staat natuurlijk vrij om te lopen op eigen tempo.

ANIMATIE
Als organisatie staan we erop om de ingeslagen weg nog verder op punt te zetten. Verwacht je dus aan schitterende animatie langs het parcours.

STARTPROCEDURE
De deelnemers worden via een slangensysteem druppelsgewijs op het parcours losgelaten. Na 200 deelnemers houden we telkens 2’ pauze. Zo willen we opstoppingen vermijden.

AFHALEN BORSTNUMMERS
De borstnummers kunnen op zaterdag 14 oktober of zondag 15 oktober afgehaald worden. De groepsinschrijvingen vanaf 20 personen worden door de groepsverantwoordelijke opgehaald en zullen in bundel klaarliggen. De individuele inschrijvingen of groepen tot 20 personen worden individueel afgehaald. Extra informatie volgt in een latere fase.

AFHALEN T-SHIRT
Extra info volgt in een latere fase

GOODIEBAG
Een goodiebag ontvang je na aankomst.

KIDSTRAIL

Na het overdonderende succes van vorig jaar willen we de kinderen (vanaf geboortejaar 2006) opnieuw de kans bieden om hun eerste (of tweede) Ieper Trail te beleven. Iedere deelnemer krijgt een goodiebag, medaille na ontvangst. LET WEL: inschrijven doe je online via de site (maximum 200 deelnemers).

Kostprijs = gratis – aanmelden via de site is wel verplicht.

Kids Trail

ORGANISATIE

We zijn 7 Ieperse vrienden die voor de 3e keer dit evenement zullen organiseren. We zijn overtuigd van de charme van onze stad en willen de deelnemers een unieke loopwedstrijd aanbieden in hun eigen streek. Dankzij onze sponsors en de stad Ieper kunnen we met behulp van de talloze vrijwilligers (250-tal), dit evenement organiseren.

Organisatoren